BİR TURİZM YILDIZI ADAYINI DENİZİNE KAVUŞTURMAK

432 • 7 Şubat 2017 • HABERLER • 1.185 GÖRÜNTÜLEME

Değerli Dostlarım, Meslektaşlarım ve Dinleyicilerim,

Neredeyse her gün tanımadıklarımdan onlarca mesaj gelir kullandığım farklı sosyal medya platformları üzerinden. Elbette, bırakın tanımadıklarımı yanıtlamayı, çoğu zaman arkadaşlarıma ve hatta aileme de üzülerek yetişemiyorum iki satır yazma konusunda.

Ama zaman zaman kendimi umulmadık ve ani gelişen bir sohbetin içinde bulurum. Bir şeyler öğretmeye çalıştığımı düşünürken, aynı zamanda ben de yaşama ait çok şey öğrenirim. ‘Bir satır yazar geçerim’ derim, sonra bakarım ki bir kaç saat akmış gitmiş.

Dün akşam, Instagram mesajım ‘Dınnn!’ etti. Kullanıcı adına baktım, ‘MamboItaliano’. Dean Martin ve Dario Moreno ile sevdiğim o güzel eski şarkı… ‘Herhalde müzik ve radyo ile ilgili’ dedim kendi kendime. Değildi. Sonradan adının Hüseyin, sonradan da soyadının Kapar olduğunu öğrendiğim, yine sonradan Facebook üzerinden birbirimizi eklediğimiz pırıl pırıl bir öğrenci ile karşılaştım.

Geleceği hakkında önemli sorular soruyordu bana, onca işimin arasında. Bir kaç satır ile geçiştirilemeyecek kadar önemliydi öğrenmek istedikleri. Ben de işi gücü bıraktım, biraz konuştuk. O sordu, ben de bazen didaktik, bazen acımasız, bazen felsefi dokunuşlarla, arasıra ‘Özgesözlerim’ ile süsleyerek yanıtlar verdim.

Baktım, hoş bir sohbet olmuş. Sosyal medyanın unutulmuş bir köşelerinde kalmasına gönlüm razı olmadı. Kendisinden paylaşma iznini sordum, verdi. Elbette söylediklerim beni bağlar, bazı konularda benimle aynı düşüncede olmayabilirsiniz ama, sizleri de bu konuşmaya ortak etmek istedim.

Sevgili Hüseyin Kapar bakalım bu zorlu ama inançlı olduğu yolda nasıl ilerleyecek? Seksen milyon olarak gözlerimiz kendisinde, iyi dileklerimiz onun yanında. Kimbilir, belki bir deniz yıldızını denizine kavuşturmuş olmamız Hüseyin için fark yaratacaktır.

Konuşmamızın ekran görüntüleri aşağıdadır. Hepinize Selam, Sevgi ve Saygılarımla
Özge Ersu

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.