ÖZGE ERSU GEZİLERİ VİYANA YILBAŞI KONSER PROGRAMI AÇIKLANDI

0 • 21 Aralık 2012 • HABERLER • 1.761 GÖRÜNTÜLEME

Özge Ersu Gezileri - Planet İstanbul Viyana Gezisi Yılbaşı Konser Programı

(Ayrıntılı Konser Programı için tıklayınız)

Özge Ersu, Planet İstanbul eşliğinde gerçekleştirdiği ve 2013 yılında düzenleyeceği on adet  Signature & Prestige Collection Gezileri’nin ilki olan Viyana Yılbaşı gezisinin son hazırlıklarını tamamlıyor. Geziye katılan konukların özel sürpriz davetiyeleri bu hafta başı evlerine ulaştırılacak.

Yalnızca gezi katılımcılarının davet edildiği Özel Yılbaşı Konseri Programı da açıklandı. İlk bölümde Özellikle Avusturyalı ve Alman bestecilerin opera ve operetlerindeki ünlü arya ve düetlerin seslendirileceği zengin konser programı, ikinci bölümde sevilen müzikallerden derlenmiş eserlerle devam edecek. Sanatçılar, konser sonundaki bis için sürprizler de hazırladı.

Tüm geziye davetli konuk olarak katılan Türkiye’nin ünlü bas bariton opera sanatçılarından solist Zafer Erdaş’a Yılbaşı Konserinde ayrıca Viyana’da profesyonel müzik yaşamını sürdüren  bol ödüllü Soprano Çiğdem Soyarslan ve piyanoda yine ödüllü ve başarılı Polonyalı müzisyen Lech Napierala eşlik ediyor.

29 Aralık 2012 Cumartesi günü Viyana Hotel Intercontinental Özel Salonu’nda saat 18:00’de verilecek konseri Özge Ersu sunacak.

Konserin ayrıntılı programına
http://www.ersu.net/turizm/geziler/2013/0101/viyana-konser-program.html
bağlantısından erişilebiliyor.

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.