ÖZGE ERSU GEZİLERİ SIGNATURE COLLECTION 2013 PROGRAMLARI AÇIKLANDI

0 • 24 Kasım 2012 • HABERLER • 3.078 GÖRÜNTÜLEME



Benzeri ve tekrarı Olmayan ‘Özge Ersu Signature&Prestige Collection Gezileri’ Planet İstanbul New Life Travel Agency özeni ve ayrıcalığı ile 2013 yılı için Türkiye’nin en özel gezginleri ile buluştu.

Açılış
Özge Ersu, uzun yıllardır gerçekleştirdiği özel gezilerinin 2013 yılı programını 14.11 tarihinde saat 14:11’de yaptığı web lansmanı ile duyurdu. Butik yurtdışı turizmi tarihinde ilk kez Internet ve sosyal medya üzerinde duyurulan, sosyal çalışmaları  yürütülen ve özel tanıtım videosu ile gezi dostlarına açıklanan toplam on özel gezi, her biri beşer adet olmak üzere, Signature Collection ve Prestige Collection adı altında iki ayrı çerçevede tasarlandı.

Signature Collection
Özge Ersu imzasını taşıyan Signature Collection Gezileri, sıradışı coğrafyaları, ilginç buluşmaların gerçekleştiği dünya çapındaki organizasyonları ve katılımcıların kendilerini çok özel hissettikleri ülke ve şehirleri kapsıyoır. Özge Ersu’nun deneyim ve birikimleri ışığında dakika dakika programladığı, her yemekteki ikrama kadar ayrıntılarını kendi belirlediği içerikle öne çıkan Signature Collection Gezileri genelde turizm sektöründeki alışılagelmiş programların çok ötesinde.

Prestige Collection
Planet İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın‘ın yıllardır yapmak istediği, farklı kılmak adına heyecanını, bilgisini  ve zevkini kattığı ‘temalı geziler‘ serisinden oluşan Prestige Collection Gezileri ise, gidilen ülkenin hoş bir sembolünden yola çıkılarak oluşturuluyor. Değişik içeriğin keyfini sürmenin yanısıra, yine Özge Ersu’nun eşliğinde gerçekleşen bu gezilere ayrıca, kariyerleri ve başarıları ile gönüllerde yer etmiş, kendi alanında isim yapmış ünlü ve seçkin konuklar da davet ediliyor. Tüm geziler için özenle saptanmış bu sürpriz isimler de çok kısa bir süre sonra açıklanacak.

By Planet Istanbul New Life Travel Agency
Türkiye’nin en önde gelen kurumsal markaların prestijli yurtdışı programlarını çok uzun süredir başarı ile gerçekleştiren, Türsab A- 3040 belgeli Planet İstanbul New Life Travel Agency, Türkiye yurtdışı gezilerinde son yıllarda sıradışı davetiyeleri, özel sürprizleri ve son derece yaratıcı çözümleri ile gezilere ev sahipliği yapıyor.

Siz
Signature ve Prestige Collection grupları için rezervasyonlarda öncelik, bu gezilere katılarak ‘Signature&Prestige’ üyesi olmuş konuklarda. Grubun diğer kontenjanı da davet üzerine ismini belirtmiş olanen konuklara sunuluyor. Gezilerin gazete ve benzeri ortamlarda açık satışı yok. 2013 yılında Özge Ersu Gezileri -Signature&Prestige Collection ayrıcalığından yaklaşık yalnızca üç yüz öncelikli gezgin yararlanabilecek. Daha özenli bir ilgi sunabilmek adına olabildiğince az sayıda katılımcı ile oluşturulan gruplar çoğunlukla önceki gezilerden birbirini tanıyan, ya da yeni tanışıklıklar sonrası dostlukların kurulduğu yüksek gezi kültürüne sahip gezginlerden oluşuyor.

Biz
Öncelikli olarak ‘Viyana Yılbaşı’, ‘Ice Hotel Kuzey Işıkları’ ile ‘Kanada ve Gemi ile Alaska’ gezilerinin ayrıntılı programları, fiyatları ile önümüzdeki hafta açıklanıyor.Yılbaşı sonrası diğer gezilerin de ücretleri belirlenerek kayıt davetleri ilgilenen gezginlere ulaştırılacak. Gezilere ön kayıt ve bilgilendirme istekleri için, www.ersu.net istesindeki formlar kullanıma açık.

Güzel gezi dostları ile özel coğrafyalarda buluşabilmek dileği ile

Özge Ersu
Benzersiz, Tekrarsız Gezilerinizin Tasarımcısı

 

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.