ÖZGE ERSU AMERICAN EXPRESS · TÜRK EKSPRES UZMAN TURİZM DANIŞMANI

9.432 • 9 Şubat 2019 • HABERLER • 161.328 GÖRÜNTÜLEME

ÖZGE ERSU AMERICAN EXPRESS GLOBAL BUSINESS TRAVEL
TÜRK EKSPRES TURİZM A.Ş. UZMAN / TURİZM DANIŞMANI OLDU

Basın Bülteni
11 Şubat 2019 Pazartesi · İstanbul

Özge Ersu, dünyanın bir numaralı seyahat yönetim şirketi American Express Global Business Travel kuruluşunun 1965’ten günümüze Türkiye’deki tek temsilcisi ‘Türk Ekspres Havacılık ve Turizm A.Ş.’ Uzman / Turizm  Danışmanlığı görevine getirildi.

American Express Global Business Travel tek temsilciliğinin yanı sıra özellikle küresel ve yerel kurumsal şirketlere verdiği seyahat yönetimi, toplantı ve organizasyon hizmetleri ile Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri arasında yer alan Türk Ekspres ile yaklaşık üç senedir yurt dışı ve yurt içinde turizm uzmanı, profesyonel turist rehberi, yazar, konuşmacı, konferansçı ve gezi yöneticisi kimliği ile iş birliği içinde olan Ersu, yapılan anlaşma çerçevesinde Türk Ekspres için tüm iş kanallarında destinasyon yönetimi, özel içerik oluşturma, grup ve kişisel geziler konularında planlama ve danışmanlık desteği verecek.

Turizm sektöründeki otuz beş senelik deneyimi ile Ersu ayrıca kurum içinde seyahat acenteciliğindeki dijital dönüşüm, departman tabanlı yurt dışı ve yurt içi bölge tanıtımları yaparak seminer ve eğitim çalışmaları gerçekleştirecek. Özel gruplara profesyonel rehberlik etkinliğini devam ettirecek ve Türk Ekspres’i değişik platform çalışmalarda tüm birikimi çerçevesinde Uzman / Turizm Danışmanı sıfatı ile temsil edecek.

Diğer kurumlara özel danışmanlık hizmetlerini, kendi gezileri ve eğitim programlarını, konferans, sunum ve radyo belgeselleri ile canlı yayınlarını sürdürmeye devam eden Özge Ersu, American Express Global Business Travel / Türk Ekspres Türk Ekspres ile yapılan ortak çalışmalarını sosyal medya kanalları üzerinden duyurmaya devam edecek.

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.