ÖZGE ERSU ANKARA ROTARYEN RYLA TOPLANTISINDA KONFERANS VERİYOR

0 • 13 Kasım 2015 • KONFERANS • 501 GÖRÜNTÜLEME

rotary-konferans-ozgeersu

Basın Bülteni

13 Kasım 2015 Cuma
Ataköşk Hotel, Ankara

Özge Ersu ‘Kendinden Önce Hizmet’ sloganı ile bir araya gelmiş iş ve meslek insanlarının oluşturduğu uluslararası kuruluş Rotary’nin özel daveti üzerine bugün Ankara’da konferans veriyor. ‘Ryla’ (Rotary Youth Leadership Awards- Gençler için Liderlik Eğitim Semineri) Ankara İncek Rotary Kulübü’nün 18-14 yaşları arasındaki genç liderleri için düzenlediği ve gençlerin liderliğin temellerini öğrenmelerini, mesleki sorumluluklarla ve insan ilişkileri ile ilgili problemleri tartışmalarını amaçlayan yoğun eğitim programı. Özge Ersu da bu çerçevede akademik bilgilerini ve tüm dünyadan derlediği deneyimlerini profesyonel bir heyecanla paylaştığı ünlü konferans serisi ile altmış dakika içerisinde katılımcıları yine bir dünya turuna çıkartıyor.

U.R 2430. Bölge 97. Rotaract Ryla’da yaklaşık kırk gencin ve Rotaryen yöneticilerin katılımı ile Ankara Ataköşk Group Hotel’de gerçekleştirilen, başlıca amacın gençlerin liderliğin temellerini öğrenmeleri, mesleki sorumluluklarla ve insan ilişkileri ile ilgili problemleri tartışmaları, kendi yeteneklerini geliştirmeleri olduğu bu çalışmada Ersu her zaman olduğu gibi etkileşimli bir sunum yaparak dinleyicilerini de kendi renklerine ortak ediyor.

Dışarıya kapalı olarak 12:00 – 13:00 arasında gerçekleştirilecek oturum için Ankrara İncek  Rotary Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı Rtn. Baran Takıl’ın daveti üzerine New York’tan Ankara’ya geçen Özge Ersu, yanında getirdiği ‘özel sürprizler’ ile içeriğini daha da ilginç kılacak.


YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.