ÖZGE ERSU MICROSOFT TÜRKİYE YAZ AKADEMİSİ KONFERANSI

0 • 8 Ağustos 2016 • KONFERANS • 475 GÖRÜNTÜLEME

Splash Turkish

ÖZGE ERSU KONFERANSLARI™
Microsoft Türkiye İstanbul

  • 40RK DAKİKADA DÜNYA TURU
  • Etimoloji, Mimarlık, Tarih, Coğrafya ve Sosyal Yaşam
  • 09 Ağustos 2016 Salı 09:00 – 09:40 | Kapalı Tek Oturum

Basın Bülteni
ÖZGE ERSU KONFERANSLARI™ 2016 -2017 SEZONU, MICROSOFT TÜRKİYE İLE AÇILIYOR

Microsoft Türkiye üç senedir devam eden geleneği bozmadı ve Açık Akademi Yaz Okulu öğrencileri ile turizm uzmanı, radyo belgesel yapımcısı, yazar ve profesyonel turist rehberi Özge Ersu’yu bu sene de bir araya getirdi.

Konusundaki en önemli eğitim etkinlikleri arasında öncelikli olarak yer alan Microsoft Yaz Akademisi programında Özge Ersu, bilişim sektöründe gelecek için hazırlanmak üzere Türkiye’nin değişik bölgelerinden özenle seçilen yüz başarılı öğrenci için vereceği  konferansta, paylaştığı ilginç bilgiler, derlemeler ve deneyimleri eşliğinde kırk dakikaya büyük bir ‘Dünya Turu’ sığdıracak.

Microsoft Türkiye tarafından, Yazılım Geliştirme Teknolojileri Platformu Pazarlama Müdürü Behice Funda ve Firdevs Ayata katkıları ile düzenlenen konferans, Microsoft İstanbul Bellevue Residence Salonunda 09:00 – 09:40 arası dışarı kapalı tek oturum olarak gerçekleştirilecek.

Değişik konuları içeren Özge Ersu Konferansları™ 2016 – 2017 Dönemi, başta İstanbul, Edirne, Bursa, Denizli, Kocaeli, Muğla ve Kıbrıs olmak üzere, Türkiye’nin değişik üniversitelerindeki Mimarlık, Dil, Tarih, Coğrafya, Müzik Öğretmenliği Fakülteleri, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulları, diğer eğitim kurumları, dernekler, özel kuruluşlar ve şirketleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan sunum, dinleti, çalıştay ve seminer programları ve motivasyon toplantıları ile devam ediyor.

2016 – 2017 konferans takvimi ve programı, Özge Ersu’nun yoğun gezi programları arasında kısa bir süre sonra son biçimini almış olacak.

 

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.