Tevfik Fikret Okulları Konferansları Basın Bülteni

0 • 27 Ocak 2013 • HABERLER • 1.168 GÖRÜNTÜLEME

Tevfik Fikret’te Dünya Çocukları
Özge Ersu, Özel Tevfik Fikret Okulları’nda gerçekleştirilen konferansta dünya çocukları ile yaşadığı deneyim ve birikimlerini paylaştı. Belgesel radyocu ve gezi yazarı kimliği ile otuz yılı geçen meslek yaşamında yüzden fazla ülkeyi gezen Özge Ersu, dünya çocuklarını ilgilendiren sosyal sorumluluk çalışmaları ile de tanınıyor. kendisinin hazırlayıp sunduğu müzikal belgesel Laterna’nın beğenilen bölümlerinden ‘Çocuklar’ adlı programda dünya çocuklarını farklı şarkılarla anlatıyor.
Tuğçe Kavak / Hürriyet, 04 Ocak 2013 Cuma

Özge Ersu, Dünya çocuklarını Tevfik Fikret’e anlattı
Profesyonel turist rehberi Özge Ersu, dünya çocukları ile yaşadığı deneyim ve birikimlerini Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri ile paylaştı. Ersu, sosyal sorumluluk çalışmalarını son yıllarda Johannesburg’daki Children of Fire – Yanmış Çocuklar Vakfı ve Bersaba İlkokulu benzeri projeler üzerine yoğunlaştırmış durumda. Konferansın gerçekleştirilmesinde Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Ayşe Başçavuşoğlu ve Signature & Prestige Collection Gezileri üyesi Aslı Özlen’in katkısı oldu.
Eda Serttürk / Habertürk, 04 Ocak 2013 Cuma

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.