ÖZGE ERSU MICROSOFT TÜRKİYE MSP KONFERANSLARI

0 • 12 Şubat 2015 • KONFERANS • 620 GÖRÜNTÜLEME

microsoft-ozgeersu-konferans

Microsoft Türkiye Genel Merkezi Bellevue Residence
21 Şubat 2015 Cumartesi, 17:30
https://ozge.ersu.net/konferanslar/

Özge Ersu Microsoft Türkiye’nin uzunca bir süredir yürüttüğü başarılı eğitim projesi ‘Microsoft Student Partners’ programına konferansları ile destek vermeyi sürdürüyor. 21 Şubat 2015 Cumartesi günü, Turing ve Otomobil Kurumu Konferansı’nın hemen sonrasında Özge Ersu altmış dakikalık ‘Dünya Turu’ konferansını genç arkadaşlarına sunacak.

Microsoft Türkiye (önceki adı ile Nokia Türkiye) yöneticilerinin ve devamında Akademik Programlar, Microsoft Azure Yazılım Teknolojileri Yöneticisi Mustafa Kasap’ın katkıları ile başlayan ve süregelen gelenek 2015 yılında da bozulmadı.

Daha önceki eğitim progamlarında da iki kez konferans veren Özge Ersu, kuruluşun ‘Kickoff’ adını verdiği yeni dönem başlangıç gününde çok sevdiği genç arkadaşları ile bir kez daha buluşacak.

Microsoft Türkiye’nin Levent Bellevue Residence’daki genel merkezinde 17:30 – 18:30 arasında, dışarı kapalı tek oturum olarak düzenlenecek konferansta Ersu, otuz yılı geçen turizm deneyimini, bilgi ve birikimini, radyo ve belgeselci kimliği ile yaptığı araştırmaları, başından geçenleri kendine özgü sunumu ile bir saatlik sürede Microsoft’un özel seçilmiş genç beyinleri ile paylaşacak.

Bu sunumların özelliği, günler boyunca zorlu teknik ve akademik bir gündem üzerine yoğunlaşan Msp Programı öğrencilerine farklı bakış açıları kazandırarak, dünyalarını biraz daha genişletmelerine olanak sağlamak, belleklerine nefes aldırıp, dinlendirmek.

Konferans sonrası Özge Ersu, Microsoft program yöneticileri ve yeni program öğrencileri ile Etiler’de verilen Gala Gecesi’ne katılarak tüm günün yoğun akademik yorgunluğunu üzerinden atacak.

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.