ÖZGE ERSU · MICROSOFT TÜRKİYE
AÇIK AKADEMİ YAZ OKULU KONFERANSI

0 • 24 Ağustos 2017 • KONFERANS • 409 GÖRÜNTÜLEME

Değerli Dostlarım,

Senelerdir gelenekselleştirdiğimiz ve ilk kez bu yıl iki uzun oturuma yaydığımız Özge Ersu ve Microsoft Türkiye · Açık Akademi Yaz Okulu buluşmamız yine son derece heyecanlı ve renkli geçti.

Microsoft Türkiye‘nin beni de onurlandırarak büyük bir dikkat ile belirlediği, içinde IBM Türkiye Genel Müdürü Defne Tozan, General Electric CEO’su Canan Özsoy, Pegasus Havayolları CEO’su Mehmet Nane, Akbank CEO’su Hakan Binbaşgil, Danone Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, NCR Genel Müdürü Işıl Hasdemir ve Fi, Çi, Pi kitaplarının yazarı Azra Kohen başta olmak üzere bilişim, turizm ve diğer sektörlerdeki çok büyük ve etkili markaları yöneten, alanlarında uzman profesyonel yöneticilerden oluşan bu seçkin eğitim-konferans kadrosunda yer alarak Türkiye’nin her tarafından özenle seçilmiş öğrenci kardeşlerimizin huzurunda olmak benim için de her zamanki gibi büyük bir keyif ve onur kaynağı oldu.

‘Microsoft tatlıyı hep sona bırakır’ diyerek lâtife yaptığım, yukarıda tamamını sayamadığım son derece değerli isimlerin yanısıra Microsoft ekibinin bir aylık yoğun eğitimi sonrası tam proje teslimi sürecinde tüm heyecanın doruğa ulaştığı bir günde verdiğim konferansta ‘Seksen dakikaya ne sığar ki?‘ demeden biz tüm dünyayı sığdırdık. Başa çıkmakta zorlandığım tek konu, kardeşlerimizin geç saatlere kadar sahnede oluşturduğu özenli fotoğraf, selfie sırası ve kısa küçük kişisel sohbetlerimiz oldu. Gelecek sene üçüncü oturumu da ‘Sohbet, Soru ve Yanıt’ olarak düzenleyelim diyoruz.

Bu özel buluşma olanağını bana sunan, geçmiş ve günümüzdeki ortak sürcimizde emeklerini büyük bir saygı ile andığım tüm Microsoft yöneticilerimize içtenlikle tekrar teşekkür ederim. Bu arada belki dünya turum yakın bir gelecekte sizlerin, kuruluşunuzun ve yöneticilerinizin de yakınından geçer, kim bilir?

 

YORUM YOK

YORUM YAP

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.